Vi kan tilby

  • Publisert: 01.01.2012
  • Endret: 12.08.2016

Sjøfartsdirektoratet har konkurransedyktig lønn innenfor det statlige området og har fått tilført ekstra midler for styrking av lønnsnivået.

Bilde fra kantina
Fra Sjøfartsdirektoratets kantine.
FOTO: Haakon Nordvik

En fleksibel arbeidsplass

I Sjøfartsdirektoratet ønsker vi at arbeidstakerne skal ha en god balanse mellom arbeid og fritid, og at arbeidsdagen skal tilpasses den enkeltes livsfase.

Godt arbeidsmiljø

Vi har et sosialt, godt og inkluderende arbeidsmiljø i Sjøfartsdirektoratet. Det gode miljøet skapes blant annet gjennom en rekke sosiale tiltak.

Pensjonsordning

Gjennom medlemskap i Statens pensjonskasse får våre ansatte tilgang til en av markedets beste pensjonsordninger. Her tilbys også gunstige forsikrings- og lånetilbud.

Stort aktivitetstilbud

De ansatte har mulighet til å benytte seg av eget godt ustyrt trimrom. Vi har et aktivt bedriftsidrettslag i tillegg til at vi også har eget band, kor, bridgeklubb og kunstklubb. Det arrangeres også utflukter og ulike arrangementer for ansatte med familier. 

Sentral beliggenhet og hyggelige lokaler

Sjøfartsdirektoratets hovedkontor ligger i sentrum av Haugesund og vi har trivelige lokaler med egen bedriftskantine med fokus på sunt kosthold. Til Haugesund kommer du enkelt med fly, båt og buss. Sjøfartsdirektoratet disponerer innendørs og utendørs parkeringsplasser. Lokalene er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Statens regulativer

Statens lønnsregulativ ,Statens reiseregulativForsikringsordninger i staten

Til toppen